La data de 15 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar au reţinut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru furt de reptile.

Pentru probarea activităţii infracţionale a acestuia, a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant delict.

Astfel, polițiștii au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 35 de ani, din comuna Florești, bănuit de sustragerea de reptile.

Astfel, sub pretextul achiziţionării a doi şerpi, persoana vătămată şi poliţiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului şi au identificat un şarpe Boa Curcubeu, acesta fiind cel sustras dintr-un vivariu din Cluj-Napoca. De asemenea, au identificat şi un încălzitor pentru reptile, care, de asemenea, ar fi fost sustras din incinta vivariului.

Conform investigaţiilor efectuate, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, cel în cauză ar fi profitat de lucrările de modernizare care se efectuau în clădirea respectivă şi ar fi pătruns fără drept în vivariu de unde ar fi sustras un şarpe de porumb – Corn snake, o şopârlă Gecko Crested, un şarpe Boa Curcubeu şi un încălzitor pentru reptile, cauzând un prejudiciu total de circa 1.700 de lei. În urma acţiunii flagrante, s-a reuşit recuperarea şarpelui Boa şi a încălzitorului pentru reptile, în valoare de 1100 de lei.

În sarcina bărbatului au fost reţinute 4 acte materiale de sustragere.

În urma celor constatate, bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut 24 de ore pe bărbat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Articolul precedentREZULTATE LOTO, LOTO 6/49. Numerele câştigătoare la LOTO, duminică, 16 februarie
Articolul următorCalea ferată ce leagă Clujul de Oradea va fi modernizată! Proiectul se ridică la o valoare de peste 7 miliarde de lei