Zeci de clujeni s-au înghesuit astăzi, după ora 17, la magazinul Kaufland din cartierul Mănăştur.

Copii cu părinţi sau bunici au auzit zvonuri că la magazinul Kaufland se acordă brăţări gratis pentru prima zi a festivalului UNTOLD.

Pentru a intra în posesia unei brăţări, aceştia ar fi trebuit să cumpere cel puţin un produs din magazin, urmând ca la casierie să primească respectiva brăţară.

Din nefericire pentru cei prezenţi, campania respectivă s-a derulat ieri. Astfel, cei care s-au pus azi la coadă la Kaufland au făcut-o degeaba.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru festivalul Untold. Distribuirea brățărilor de o zi a fost o acțiune punctuală, care s-a terminat ieri, 31.07.2018, în urma epuizării brățărilor”, au transmis reprezentanții Kaufland.

Acțiunea realizată marți, în 31.07 în locațiile partenerului Kaufland din Cluj Napoca, a fost una punctuală, desfășurată și încheiată ieri. Ultimele bilete și abonamente mai pot fi cumpărate de la intrarea în festival” se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook UNTOLD.

A venit rândul pensionarilor să râdă de tineri”, a scris un clujean la postarea celor de la Kaufland.

Da, și ca să vezi că toţi reprezentanții au lăsat oamenii să formeze cozi încă de la prânz, și doar la ora 17 au aflat adevărul și au putut împrăștia mesajul. Ba chiar până atunci absolut toți confirmau că se vor da bilete. Când am ajuns eu, în jur de 16, casierele informau clienții de promoție, atunci când le înmânau bonul.

Foarte urât lucrat, Kaufland, o chestie care ar fi trebuit să fie f faina pentru imaginea voastră, s-a întors la 180 de grade, doar din cauza lipsei totale de onestitate. Mă gândesc că miile de cumpărături în plus făcute azi au fost bine primite”, a mai adăugat altă persoană care a stat la coadă.

foto: Mircea Rosca

Articolul precedentO competiție inedită de drone se întoarce la Cluj-Napoca
Articolul următorBătaie într-o sală de jocuri din Cluj! Patru bărbaţi au fost reţinuţi