Zeci de clujeni s-au plâns, pe Facebook, că au fost prădați de două hoațe adolescente chiar în centrul orașului.

“Cele două tinere sunt luate în evidența IPJ Cluj, însă nu pot răspunde penal până nu împlinesc vârsta de 14 ani. După vârsta de 14 ani, minorul este examinat psihologic pentru a se vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta penală pentru care sunt cercetați. În cazul de față, cele două minore având sub 14 ani, măsura pe care am putut să o luăm a fost să înștiințăm DGASPC și să se ia măsura internării lor în centru. Însă, acestea având familie, a doua zi au venit după ele și fetele s-au întors pe stradă pentru că ele nu stau cu părinții. Rugăm cetățenii să nu își mai retragă plângerile după ce prejudiciul a fost recuperat. Din comoditate, mulți își retrag plângerile”a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

O clujeancă a postat mai multe fotografii, pe pagina de Facebook, în care una din adolescente se vede destul de bine. În decurs de câteva ore, numeroase persoane au confirmat și modul în care acestea operează.

Articolul precedentFOTO | Două autoturisme şi un autotren implicate într-un accident în Negreni
Articolul următorPolonez venit la festivalul UNTOLD, tâlhărit la Cluj! Acesta şi-a petrecut noaptea într-un sac de dormit, pe Cetăţuie