Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 161 Bonțida au demarat și se află în plină desfășurare lucrări de întrețineri și reparații.

Obiectivul nostru este acela de a asigura tuturor celor ce tranzitează drumul o circulație normală, în deplină siguranță. În același timp, Consiliul Județean dorește ca prin intermediul acestor lucrări să contribuie la asigurarea celor mai bune condiții pentru desfășurarea Festivalului Electric Castle care va avea loc în perioada 18-22 iulie la Castelul Banffy din Bonțida”, au transmis reprezentantii Consiliului Județean Cluj .

Lucrările vizează un tronson cu o lungime de aproximativ cinci kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 12+100 și 17+000 și constau în plombări cu emulsie prin stropiri succesive și plombări cu mixtură asfaltică.

Pentru a se asigura calitatea și, respectiv, caracterul conform al lucrărilor, acestea se execută exclusiv în condiții meteorologice favorabile, respectarea parametrilor optimi fiind verificată în permanență de reprezentanții Consiliului Județean și de diriginții de șantier din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Cluj.

Articolul precedentSistemul de irigații din Cluj, repus în funcțiune după 15 ani
Articolul următorAlcoolemie record pentru un şofer din Dej