În urma a 3 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținuți trei bărbați bănuiți de trafic de droguri.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Anterior perchezițiilor, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale, ce conțineau amfetamină și cocaină și care aveau ca destinatari două persoane, din județul Cluj.

De asemenea, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict.

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentVIDEO | Sinucidere: Un bărbat s-a aruncat de pe o clădire din Cluj-Napoca
Articolul următorMedlife a depistat încă 45 de cazuri de infectare cu tulpina britanică, din 90 de probe analizate!