Un bărbat din localitatea Cuzdrioara, care se afla la volanul unui autoturism, a provocat un accident rutier, pe DN 17C, în localitatea Salva, soldat cu rănirea a trei persoane. Victimele au fost transportate la spital.

 

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit, duminică seara, în localitatea Salva la un accident rutier, în urma căruia trei persoane,printre care și o femeie gravidă, au ajuns la spital. 

Cele trei persoane rănite se aflau pe o bancă în fața unei case.

Potrivit primelor verificări efectuate la fața locului de polițiștii din Năsăud, șoferul unui autoturism care circula pe direcția Salva-Nimigea, un bărbat în vârstă de 49 de ani, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției, au ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în în afara părții carosabile. 

„Din impact, autoturismul a ricoșat, accidentând trei persoane – două femei de 64 și 27 de ani și un bărbat de 60 de ani – care se aflau pe banca din fața locuinței”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 60 de ani a fost găsit de echipajele medicale în stop respirator. Paramedicii năsăudeni au fost nevoiți să îi aplice manevrele specifice de resuscitare și, din fericire, bărbat a început să respire.  

 „A fost stabilizat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Tot la UPU SMURD Bistrița a ajuns și femeia gravidă, aceasta fiind transportată de un echipaj aparținând Serviciulului de Ambulanta Județean. Aceasta acuza dureri la nivelul unui membru inferior.

Femeia de 64 de ani a ajuns și ea la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Năsăud, după ce a suferit un atac de panică. Aceasta era conștientă și nu prezenta mărci traumatice vizibile.

Șoferul nu a necesitat transportul la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Năsăud.

 

Articolul precedentFOTO | Incendiu în Mărişel! Structură de lemn distrusă de flăcări
Articolul următorElectrician găsit mort la un spital din Gherla! Acesta se afla în timpul programului de muncă