ONG-ul Beard Brothers din Cluj-Napoca a cumpărat o ambulanţă SMURD nouă. Aceasta va fi donata către SMURD Cluj.

Mai mult, cei de la Beard Brothers vor să continue această campanie, iar în 2019 să mai cumpere una, tot pentru SMURD Cluj.

„Am cumpărat si livrat ambulanța (prima)!!!

Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm ca am livrat, așa cum am indrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către Smurd Cluj.

De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150 000 de euro, am reușit să strângem 120 000, din care am cumpărat cu 97500 euro, prima ambulanță, complet echipată!

Ambulanțele de tip C, sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii si al personalului medical.

Unul din cele mai ambițioase proiecte, ale noastre a prins formă, iar pentru asta, vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor, care ați înteles nevoia reală a comunității noastre.

Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul @ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului.

De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți, pe unii dintre ei o să îi enumerăm, pe alții nu, pentru că nu și-au dorit. Cu siguranață, această postare nu este suficient de încăpătoare să vă menționăm pe toți, cu toate astea insă, vă mulțumim pentru că ați ales să aveți încredere în noi!

Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua!” au declarat cei de la Beard Brothers.

Articolul precedentProtest | Clujenii ies în stradă în această seară: „Fără ordonanțe! Jos mâinile de pe justiție & de pe banii noștri!”
Articolul următorAdevărata poveste a tinerei de 18 ani care a obţinut ordinul de protecţie