În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete.

O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 6 Poliţie, sprijiniţi de poliţişti din cadrul celorlalte secţii urbane de poliţie, au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, din comuna lclod şi din Cluj-Napoca, sunt bănuiţi că, la data de 23 mai a.c., ar fi sustras două biciclete şi două căşti de protecţie din incinta unui imobil de pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 de lei.

În urma identificării celor în cauză, au fost recuperate două biciclete, una dintre acestea făcând obiectul unui alt dosar penal.

În baza probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Iclod, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cei trei tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articolul precedentCel de-al patrulea capitol al celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, continuă în 2018 cu o nouă poveste – WOLF SPIRIT
Articolul următorTânăr de 20 de ani lovit de fulger în localitatea Bologa