Un grav accident a avut loc, noaptea trecută, pe Calea Someşeni în Cluj-Napoca.

Patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a ajuns pe şinele de tren şi au lovit un stâlp CFR

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda asistență de urgență personalelor implicate într-un accident produs pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 23.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism avariat, ajuns pe șinele de tren, iar ocupanții erau ieșiți din acesta și necesitau asistență de specialitate.

Patru tineri au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de la salvatori și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specifice.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului și au degajat autoturismul avariat de pe calea ferată, pentru a se putea relua traficul feroviar„, a transmis ISU Cluj.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLiviu Dragnea deconspiră motivul pentru care Ludovic Orban a devenit ținta lui Iohannis: „Din ziua aia nu au mai vorbit…”
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 18 septembrie 2021