Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C. Au fost implicate două autovehicule.

Din primele verificări efectuate de polițiști la locul accidentului a reieșit că, un bărbat în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un auto din direcția Gherla, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 77 de ani și rănirea a două persoane care se aflau în autoutilitară.

Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.

Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs între localitățile Fizeșu Gherlii și municipiul Gherla.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, precum și un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, încarcerat într-unul dintre acestea.

Două persoane au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital, în stare de conștiență și cooperante.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier“, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj