Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F, în zona localității Mera, județul Cluj, s-a produs o coliziune frontală între 3 autoturisme.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Nădășelu. În accident au fost implicate trei autoturisme, însă nu au existat persoane încarcerate.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos dintr-un autoturism de către pompieri, care au folosit echipamentele speciale pentru a nu-i agrava leziunile. Acesta a fost în permanență conștient și cooperant, fiind transportat la spital.

De asemenea, la spital a fost transportat un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care era la rândul său conștient și cooperant.

Forțele participante la misiune au fost o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ„, a transmis ISU Cluj.

Actualizare IPJ Cluj: „Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Sânpaul și un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj.

În urma coliziuni, bărbatul de 45 de ani și tânărul de 21 de ani au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.

Testările conducătorilor auto au indicate rezultate negative.”

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj