Fundația culturală Etnostar, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 26 septembrie 2020, începând cu ora 16, la spectacolul folcloric „Grigore Leșe și Dor Transilvan”.

Evenimentul va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” (str. Tăietura Turcului) și este prilejuit de aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a ansamblului folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca, în calitate de mesager cultural al Clujului în peste 80 de festivaluri internaționale, pe trei continente: Europa, America și Asia.

„Colaborarea cu Grigore Leșe la realizarea acestui spectacol aniversar se datorează valorii acestui artist, acurateții și autenticității repertoriului său. Un model de valorificare scenică a folclorului românesc pe care îl urmează și ansamblul Dor Transilvan.

Vă rugăm să respectați toate măsurile de distanțare socială și de igienizare impuse de covid-19. Numărul maxim de participanți va fi 400″, au transmis organizatorii.

Biletele se pot procura online pe paginile : iabilet.roentertix.romyticket.ro

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 73. Alegerile, motiv de sărbătoare la români
Articolul următorMotociclist de 17 ani rănit într-un accident în Turda