Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 8 și 9 octombrie

BERBEC – Subiectele de muncă și sănătate vor fi deosebit de relevante pentru tine în aceste zile. Este posibil să ai realizări foarte bune în domeniul profesional dacă ești serios și organizat.

TAUR –Pentru mulți dintre voi este greu să faceți o alegere și să vă concentrați pe un singur lucru, dar zilele acestea va deveni probabil .

GEMENI – Armonia din casa ta va fi perturbată din cauza încercărilor unui membru al familiei de a se impune, sau tu însuți vei cere prea mult de la cei dragi și vei alimenta așteptări nejustificate. 

RAC – Vor exista situații care te vor face nervos, așa că găsește o modalitate de a te elibera – în compania unei persoane dragi sau prin activități plăcute. 

LEU – Este un sfârșit de săptămână grozav pentru experiențele romantice și pentru viața amoroasă în general – încearcă să păstrezi un ton calm, chiar și atunci când tu și persoana de lângă tine nu sunteți de acord. 

FECIOARA – Astrele îți oferă șansa de a fi mai hotărât/ădecât de obicei – așa că dacă ești atras/ă undeva, ar putea fi o idee bună să-ți asculți intuiția și să mergi mai departe. 

BALANȚĂ – Ai grijă dacă cineva îți oferă ceva – inclusiv bani, pentru că există posibilitatea ca acesta să aibă motive ascunse și să-și dorească ceva în schimb. Nu accepta nimic care pare dubios sau ilegal, chiar dacă vine de la un prieten.

SCORPION – Ai încredere în instinctul tău și în sentimentele tale – ele îți vor arăta dacă ești pe drumul cel bun. Nu are rost să-ți minți inima – indiferent de scuzele pe care le ai, îți va arăta cel mai clar dacă ești sau nu fericit.

SĂGETĂTOR – Fi atent/ă la sarcinile care sunt în urmă și nu fugi de angajamentele și obligațiile tale, deoarece acestea se vor întoarce să te bântuie mai târziu.

CAPRICORN – Este în regulă să vă asumați un anumit risc, dar asigurați-vă că este rezonabil și asumat. În cele din urmă,vei avea sprijinul de care ai nevoie și norocul va fi cu tine.

VĂRSĂTOR – Șansa pe care ți-o oferă astrele în acet sfârșit de săptămână este să depășești stagnarea într-un anumit domeniu al vieții tale, dar pentru asta trebuie să fii mai curajos și să nu te îndoiești de tine.

PEȘTI – Este o perioadă potrivită pentru a pune ordine în sarcinile care au fost preluate haotic în ultimele săptămâni și pentru a organiza un plan pentru a le verifica cât mai rapid și eficient posibil. 

Sursa: Cancanul Zilei

Articolul precedentBărbat din Silivașu de Câmpie, accidentat mortal de un autoturism condus de un tânăr din Cluj-Napoca
Articolul următorCriza energetică din Europa. Plafonarea prețurilor, greu de implementat. Discuții contradictorii între liderii statelor UE