În urma activităților desfășurate de către grupul de lucru constituit pentru combaterea furturilor din buzunare/genți, sub coordonarea Poliției municipiului Cluj-Napoca, au fost identificați, depistați și reținuți doi bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de acest gen.

Conform probatoriului administrat, în perioada aprilie-august a.c., un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras portmoneele a două persoane care se deplasau cu mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca. Prin faptele sale ar fi creat un prejudiciu de circa 1.300 de lei.

De asemenea, din investigații a reieșit că, în perioada iulie-octombrie a.c., un bărbat, în vârstă 36 de ani, din Florești, ar fi sustras bani, acte personale și un telefon mobil, din poșetele și buzunarele a trei persoane vătămate, cauzând un prejudiciu total de circa 2.600 de euro și 1.400 de lei, prejudiciu recuperat parțial.

Cei doi au fost depistați la data de 24 octombrie a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca și a localității Florești, fiind conduși la sediul unității de poliție în baza unor mandate de aducere.

În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore.

Ieri, magistrații au dispus față de bărbați măsura controlului judiciar.

Articolul precedentStadiul închiderii depozitelor neconforme de deșeuri din județul Cluj
Articolul următorVeste bună pentru clujeni! Tren direct între Viena şi Cluj