La data de 7 februarie, Poliția orașului Huedin a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, din același oraș, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla pe strada Vlădeasa, o persoană necunoscută l-ar fi abordat și, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras portmoneul din buzunarul exterior al hainei, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În baza sesizării, la nivelul Compartimentului de Investigații Criminale au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Informațiile obținute în urma activităților investigativ-operative au condus la stabilirea faptului că persoana bănuită de comiterea infracțiunii se află în municipiul Deva, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din același municipiu.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, tânărul a fost depistat, iar în baza probatoriului administrat, pe numele său a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, la aceeași data, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei tinere, de 16 ani, cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt.

La data de 14 ianuarie, în jurul orei 13.00, profitând de neatenția unei femei care se deplasa pe strada Piața Mihai Viteazu, tânăra ar fi sustras din ghiozdanul acesteia portofelul care conținea acte personale, carduri bancare și bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 250 de lei.

În urma investigațiilor derulate și probatoriului administrat, cea în cauză a fost reținută 24 de ore, iar ulterior, a fost plasată sub măsura preventivă a controlului judiciar pentr 60 de zile.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCorina Crețu: România nu va pierde fondurile europene pe care le mai are de cheltuit pentru exercițiul financiar 2014-2020
Articolul următorRomanian Testing Conference: ediția cu numărul 13 vine cu mai multe schimbări