SPORTS FESTIVAL lansează prima stație sportivă smart din România, în Cluj Napoca. Călătorii pot obține un bilet de autobuz într-un mod gratuit și sănătos: făcând 20 de genuflexiuni.

Ticketul se va numi simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului.

Biletul de Sănătate creează o legătură directă între activitate fizică și beneficiul primit, oamenii primind imediat o recompensă, un bilet de bus gratuit. Mișcarea aleasă să fie inclusă în proiect este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică această mișcare.

Stația sportivă și smart va fi amplasată în 23 septembrie, timp de 2 săptămâni, pe strada Memorandumului, lângă stația de bus existentă.

Softul aparatului va identifica genuflexiunea făcută de participant, îi va număra o serie de 20 și îi va emite un bilet de bus valid pentru o călătorie în rețeaua CTP Cluj Napoca (zona urbană).

Sports Festival sustine contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentConcediile medicale pentru Covid-19 vor fi acordate și de medicii de familie
Articolul următorFOTO | 19 percheziţii domicilare în Mureş şi Cluj! Oamenii legii au confiscat 96 de kilograme de droguri