Imagini halucinante vin de la Cluj, acolo unde mai mulți oameni sunt tratați de la geam de un medic de familie. Situația a fost surprinsă chiar de unul dintre pacienți, care a stat la rând pentru consult, în frig. Oamenii au așteptat în șir indian, echipați cu geci, iar când le venea rândul întindeau mâna pentru rețete. 

Este situația prin care trec zilnic zeci de pacienți care vin la medicul lor de familie. Oameni de toate vârstele vin la geamul cabinetului și vorbesc deschis, de față cu toți ceilalți, problemele care îi supără.

Medic: Aveți normale scaunele? Balonat?
Pacient: Da, Da.
Medic: Constipat sau diaree aveți?
Pacient: Nu, nu.
Medic: Crampe?
Pacient: Nu.

Stânjenit de situație, bărbatul venit la consult în frig, răspunde cât mai scurt ca să își termine repede consultația, după care asistenta îi eliberează și o trimitere.

Pentru presa locală, doctorul cabinetului a confirmat situația absurdă și spune că așa decurge triajul. Deși numărul cazurilor de COVID este foarte scăzut, medicul susține că a adoptat procedura încă din pandemie. 

VEZI VIDEO AICI!

sursa: stiridecluj.ro

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: APP cere abrogarea Ordonanței de supraimpozitare a românilor – De ce acuză Guvernul
Articolul următorBărbat din Satu Mare păcălit de un clujean pe internet! Cum a acţionat