Un accident rutier în care au fost implicate două maşini a avut loc azi, în jurul orei 12.40, pe DN1C E576, în localitatea Jucu.

Impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla și un alt autovehicul, condus din sensul opus de mers, de către un tânăr de 27 de ani.

În urma accidentului, şoferul de 67 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Cei doi au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative“, a transmis IPJ Cluj.

La faţa locului au intervenit pompierii clujeni:

“Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat, de aproximativ 60 de ani, care necesită asistență medicală de urgență. Acesta a primit primul ajutor calificat și a fost extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD l-a preluat în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Două echipaje SAJ, care se deplasau către alte cazuri, au oprit pentru acordarea primului ajutor, până la sosirea forțelor alocate să intervină la accidentul respectiv.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că existau scurgeri de combustibili pe carosabil, siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.”

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj