Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din sat Gheorgheni. Un bărbat de 84 de ani şi-a pierdut viaţa.

Pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Gheorgheni.

Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 7.30, fiind anunțată posibilitatea ca o persoană să fi rămas înăuntru.

„În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit imobilul cuprins în totalitate de flăcări, fiind desfășurate concomitent operațiunile de stingere a incendiului și de căutare a persoanei despre care se presupunea că a rămas în casă.

După mai bine de o oră de căutări și operațiuni intense de stingere a fost găsit corpul unui bărbat, care se estimează că ar fi fost în jurul vârstei de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile„, a transmis ISU Cluj.

Actualizare IPJ Cluj: „Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați în jurul orei 07.30 cu privire la un incendiu produs în localitatea Gheorgheni, la o locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje de pompieri, aceștia din urmă  luând măsurile necesare pentru stingerea flăcărilor. În urma activităților desfășurate, în interiorul imobilului a fost identificat trupul unei persoane, cu privire la care echipajele de specialitate au stabilit faptul că prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea identității acesteia, respectiv un bărbat de 84 de ani, din localitatea Gheorgheni.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere din culpă„.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCea mai veche fosilă de „biban de mare european”. Specia, veche de aproximativ 33 milioane de ani
Articolul următorBărbat atacat într-o zonă împădurită din Mărgău! Agresorii i-au furat banii şi telefonul