Intervenție pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o secțiune a tubulaturii instalației de ventilare dintr-un Centru Logistic din localitatea Turda.

Trei autospeciale pentru stins incendii și o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la un Centru Logistic situat pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit o secțiune a tubulaturii sistemului de ventilare-încălzire și o secțiune a acoperișului halei centrului logistic afectate de flăcări. Intervenția promptă personalului de pe locul de muncă cu mijloace de primă intervenție a reușit să țină sub control flăcările, până la sosirea echipajelor de intervenție, fiind evitată propagarea acestora.

Nu au fost persoane care să solicite consultul medical, iar pagubele înregistrate au fost minime, fiind distruse tubulatura de ventilație pe aproximativ 10 m și aproximativ 2mp din acoperișul halei.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentBilanț coronavirus 14 ianuarie: 9.884 cazuri noi și 30 decese
Articolul următorMinistrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunță că o școală intră în online atunci când cel puţin jumătate din numărul de clase au activitatea fizică suspendată