Doi deținuți închiși în Penitenciarul Gherla, unul român, celălalt ucrainean, s-au luat miercuri seara la bătaie, iar străinul a fost lovit cu un borcan în cap, fiind transportat în comă la spital, după ce și-a pierdut cunoștința.

Surse au declarat pentru Cluj24 că cei doi sunt închiși la regim de maximă siguranță iar în momentul în care s-au luat la bătaie ar fi fost beți, după ce au consumat alcool produs chiar de ei în penitenciar din fructe fermentate.

Ucraineanul Mykola Tsubera ispășește o pedeapsă de 2,8 ani pentru trafic de migranți, iar deținutul român Ionuț Mihai Rândașu una de 17,5 ani pentru omor.

”Conflictul ar fi avut la bază neînțelegeri mai vechi. În celula în care a avut loc altercația mai erau trei deținuți”, au precizat sursele.

Deținutul ucrainean și-a revenit după câteva ore și a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a rămas internat sub pază.

În urma acestui incident, a fost sesizat Parchetul pentru a lua măsuri împotriva deținutului român.

sursa: Cluj24

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAmple controale ale polițiștilor rutieri pe A10 și A1
Articolul următorIohannis, la summitul NATO: S-a stabilit ca grupul de luptă NATO să aibă o bază la noi în țară. Românii sunt în siguranță