După cinci zile de căutări și publicarea unor imagini cu suspectul principal, bărbatul care a făcut o bombă artizanală ce a rănit un pompier al ISU Cluj s-a predat polițiștilor, din audieri rezultând că acesta nu a vizat o persoană anume cu gestul său.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 15.45, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie a.c., fiind cel care apare în imaginile făcute publice. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Din primele informații, rezultă că acțiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei. Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta”, se arată într-o comunicare a IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activității infracționale a bărbatului și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

În acest dosar, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj deschisese un dosar in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Articolul precedentFOTO| Un autocar cu 45 de pasageri a luat foc pe Centura Vâlcele-Apahida
Articolul următorFOTO | Tânăr de 21 de ani arestat pentru trafic de heroină