După ce a plecat din PSD cu scandal, fostul ministru și deputat de Cluj Aurelia Cristea revine în politică, de această dată în partidul Pro România, inițiat de fostul prim-ministru, Victor Ponta. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, Aurelia Cristea motivându-și decizia prin faptul că, în trecut, a lucrat foarte bine cu toți cei care urmează să îi fie colegi.

„Ii cunosc de multa vreme si am lucrat foarte bine impreuna cu majoritatea celor care si-au anuntat intentia de a participa la acest nou proiect politic. Ii respect si stiu ca pot face proiecte care sa schimbe Romania in bine, care sa ofere copiilor nostri un viitor, aici, acasa. Il sustin pe #VictorPonta in acest demers si ma alatur echipei #ProRomania”, a scris Aurelia Cristea pe Facebook.

La începutul anului 2017, în luna februarie, după un lung șir de dispute cu conducerea locală și centrală a partidului, Aurelia Cristea anunța că se retrage din formațiunea social-democrată, acuzându-și colegii că ar fi parte a unui „grup infracțional”.

Aurelia Cristea a ajuns în atenția publică după ce a inițiat Legea Antifumat, ea fiind anterior și parte a cabinetului Ponta, din postura de Ministru pentru Dialog Social.

Articolul precedentClujul, campioana provinciei în topul național al cinefililor
Articolul următorVIDEO | Sărbătoarea tradiţională „Împănatul boului” s-a desfăşurat, de Rusalii, în câteva sate din judeţul Cluj