Interlopul bistrițean Adrian Groșan și cei doi clujeni Horea Emil Popa și Tudor Ștefan Cîrje, toți trei acuzați de trafic de droguri, rămân în arest preventiv! Curtea de Apel Cluj le-a  respins joi contestațiile la arestarea preventivă dispusă de Tribunalul Cluj, în urmă cu circa două săptămâni.

 

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj le-a respins astăzi lui Adrian Groșan și celorlalți doi inculpați – Horea Emil Popa și Tudor Ștefan Cîrje – contestațiile la arestarea preventivă dispusă de judecătorii de la Tribunalul Cluj, pe data de 7 aprilie.

„În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b şi art. 204 din Codul de procedură penală respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii C.T.Ş., P.H.E. şi G.A. cu toţii aflaţi în Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul IPJ Alba, împotriva încheierii penale nr. 382 din data de 07.04.2023 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj. În temeiul art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă pe fiecare inculpat să plătească în favoarea statului suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 20.04.2023”, este decizia pronunțată de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj.

Adrian Groșan, Horea Emil Popa și Tudor Ștefan Cîrje sunt acuzați de procurorii DIICOT, de trafic de droguri de mare risc.

 „Începând cu vara anului 2022 cei trei inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.
La data de 06.04.2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC). În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.
În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kilograme de canabis.
Ulterior, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, în interiorul unui autoturism au fost identificate și ridicate cantitățile de peste 26 de kilograme canabis și 18 kilograme substanță cristalină (3-CMC).
De asemenea, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și indisponibilizate sumele de peste 340.000 de lei și 4000 de euro”, au precizat procurorii DIICOT într-un comunicat dat publicității la începutul acestei luni.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentAccident cu două maşini în Turda! Şoferul vinovat era urmărit de poliţişti
Articolul următorAvertisment meteo: Lumea s-ar putea confrunta cu temperaturi record în 2023, odată cu revenirea fenomenului El Nino