Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare.

Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean.

În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează „Creșterea siguranței pacienților spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentPROTEST major pe 30 iunie, după compensarea cu doar 50 de bani la carburanți: șoferii amenință cu blocarea benzinăriilor
Articolul următor6 percheziții, astăzi, în 3 județe, la persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase