Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj asigură, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, un transport de medicamente, în contextul situației dramatice din Ucraina. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost prezenți astăzi la sediul unei companii farmaceutice din Cluj-Napoca.

Mai exact, compania a donat Ucrainei peste 18.000 de cutii de medicamente generice, printre care amintim analgezice și antiinflamatoare. Medicamentele trebuie să fie păstrate la temperaturi constante, astfel că pompierii clujeni au pus la dispoziție un autocamion dotat cu un agregat pentru menținerea constantă a temperaturii.

După ce au încărcat cutiile cu medicamente, pompierii au plecat spre Vama Siret. Pe drum vor face joncțiunea cu un convoi similar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași. În cele din urmă, cutiile cu medicamente vor fi depozitate la punctul de frontieră, pentru a putea fi distribuite de autoritățile din țara vecină.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentO elevă a Şcolii de Poliţie din Cluj recompensată cu un buchet de flori după ce a găsit şi înapoiat 20 de tichete de masă unui bărbat din Cehu Silvaniei (FOTO)
Articolul următorReghe recidivează PENAL! Dosarul medical al Anamariei Prodan, FURAT și făcut public. Mutare josnică în divorțul anului