Un italian în vârstă de 75 de ani, stabilit la Cluj, a fost arestat preventiv după ce ar fi abuzat sexual o fetiță de 13 ani și a obligat mai multe minore să se prostitueze.

Italianul de 75 de ani a fost căsătorit cu o româncă cu care are și o fată de 19 ani. Femeia și fiica lor au rămas în Italia, bărbatul s-a întors în România și locuia în casa fostei soții în localitatea Cămărașu, scrie realitatea.net.

Faptele s-ar fi petrecut în apartamentul fostei sale soții. Vecinii italianului spun că vedeau tot mai des fete minore intrând și ieșind din apartamentul acestuia, ba chiar pe unele dintre ele le-ar fi obligat să întrețină raporturi sexuale și cu alți bărbați.

Din rețeaua de proxeneți ar fi făcut parte mai mulți indivizi care au ajuns în spatele gratiilor pentru infracțiunile de act sexual cu un minor și trafic de minori.

Suspectul italian a încercat să îi convingă pe magistrații Tribunalului Cluj să-l lase în arest la domiciliu, susținând că este bătrân și bolnav și i-ar fi greu la închisoare, însă cererea s-a a fost respinsă.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentTentativă de suicid în Cluj-Napoca! Un tânăr a ameninţat că îşi va lua viaţa
Articolul următorPutin a semnat decretul pentru independența regiunilor Donețk și Luhansk: „Rusia și-a îndeplinit toate promisiunile”