Luna martie a început în Cluj Napoca ca drept Luna Vieții. În acest context sunt organizate diferite evenimente pe această temă.

Începând de miercuri, 6 martie, până în 14 aprilie, creștini din toate bisericile din Cluj Napoca se implică în Campania 40 de zile pentru viață, pentru încetarea avorturilor. În data de 10 martie, va avea loc vernisajul Expozitiei Obiectiv cu vedere la viata. Acesta se va desfășura pe Bd. Eroilor, iar toți cei interesați vor putea vedea fotografiile copiilor în cele nouă luni de viață intrauterină. În 15 martie, de la ora 18.00, la Cinema Dacia se va ține Conferinta Parinti pentru copii – Eveniment destinat părinților care vor să se implice în educația sexuală sănătoasă a copiilor lor. Pe 18 martie, de la ora 19.00, este programată Conferinta O viata = O generatie, în Sala Europa a Casei de Cultură a Stdenților.

Doritorii pot afla mai multe despre implicațiile avortului, din 5 perspective: științifică, etico-morală, teologică, creaționistă și psihologică, mai exact despre efectele post-avort. La final, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Marșul pentru viață va încheia seria de evenimente și se va desfășura în data de 23 martie, de la ora 15.00, pe străzile orașului, 

Articolul precedent„U” Cluj a obținut victorie în derby-ul cu Poli Timișoara
Articolul următorTeste rapide pentru depistarea Hepatitei de tip C