Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 22 noiembrie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

Deşi în ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate precipitaţii sub formă de ninsoare, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 21 noiembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 20 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în zonele Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 3 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul acestei dimineţi s-a acţionat pe 8 drumuri judeţene, cu 2 utilaje.

În ceea ce privește drumurile judeţene din zona Turda, starea acestora nu a impus nicio intervenţie în ultimele 12 ore.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-au efectuat revizii pe 3 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu un autovehicul.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Articolul precedentNoi semafoare pentru pietoni în Cluj
Articolul următorPrimul festival montan internațional din Cluj-Napoca are loc între 23 – 25 noiembrie