Potrivit edilului comunei Floreşti, primăria comunei este preocupată atât de educaţia, cât şi de dezvoltarea sănătoasă a copiilor din localitate, fapt pentru care au fost demarate lucrările la sala de sport a şcolii Gheorghe Şincai din Floreşti.

Din punct de vedere tehnic, aria construită a complexului este de 435,5 m, din care sala va avea o suprafață de 341 metri, iar vestiarele și birourile 94 de metri. Sala propriu zisă va avea dimensiuni de  27/14 metri, iar anexele vor fi vestiarele, toaletele, camera CT și birourile profesorilor, susţine primarul.

“Am investit în educație prin darea în folosință a noii școli, a grădiniței și a creșei. Am investit și în reabilitarea și dotarea unităților de învățământ existente. Am pus la dispoziția elevilor de la noua școală, clasele 0-IV autobuze școlare, care s-au dovedit a fi un real success. Acum a venit rândul să ne preocupe și sănătatea elevilor. Și, dacă la noua școală din Cetatea Fetei elevii beneficiază de terenuri de sport, am considerat că și cei de la Școala Gheorghe Șincai trebuie să aibă un loc pentru sport”, a precizat primarul comunei Floreşti, Horia Șulea.