CFR Călători anunță că, în zilele de 8 şi 9 mai, ca urmare a unor lucrări efectuate la infrastructura feroviară, circulaţia trenurilor va fi modificată.

La Cluj modificările vor fi următoarele:

• IR 1836 Cluj Napoca– Teiuş – Simeria- Petroşani -Târgu Jiu – CĂRBUNEŞTI – Filiasi – Craiova – Bucureşti Nord, circulă ca tren IR 12836 pe ruta Cluj Napoca (plecare 07.25) – Teiuş – Simeria – Petroşani – Târgu Jiu – TURCENI – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord (sosire 21.03) şi se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe distanţa Cărbuneşti – Târg Jiu şi retur.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, dar și pentru modificările de pe raza altor județe, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

De asemenea, intervin modificări şi în circulaţia trenurilor Regio din zonă, acestea fiind anunţate la nivel local în staţiile de cale ferată.

 

Articolul precedentBărbatul urmărit de poliţiştii clujeni a fost reţinut pentru 24 de ore! Acesta era băut şi nu are permis
Articolul următor”Soluții Spațiale pentru Agricultură Durabilă și Agricultură de Precizie”, în desfășurare la USAMV Cluj