Agențiile de turism care au vandut cele mai multe bilete de avion ale companiei Turkish Airlines în cadrul unui eveniment organizat de către respectiva companie, la Grand Hotel Italia, miercuri, 15 mai 2019.

De asemenea, Turkish Airlines, cu susținerea Primariei Cluj-Napoca, a realizat un videoclip de promovare a Clujului ca și destinatie turistica. Videoclipul a fost prezentat, în premieră, la Turkish Airlines Cluj Agency Award Ceremony 2019.

Primarul Clujului Emil Boc a fost și el prezent la eveniment și a sustinut un discurs în limba engleză. Edilul a fost și el premiat în cadrul ceremoniei. Ahmet Akpinar, directorul general al Turkish Airlines Romania si Alper Atalay, sales managerul de la Cluj-Napoca i-au daruit primarului și un avion Turkish Airlines inscriptionat cu numele lui.

Operatorul a premiat agențiile de turism și de ticketing care au înregistrat cele mai bune rezultate privind creșterea vânzărilor de bilete de avion ale companiei, atat pentru zborurile zilnice, zborurile la business class cat și zborurile pentru regiunea Transilvania.

 

Articolul precedentUniversitatea Cluj joacă meciul de finală pentru promovare
Articolul următorAu fost demarate lucrările infrastructurii drumului dintre Vânători – limită cu județul Sălaj.