Tânăra în vârstă de 25 de ani rănită grav miercuri, 5 septembrie, de un autoturism condus de un șofer rupt de beat, în localitatea clujeană Borșa, are nevoie de sânge.

Anunțul a fost făcut public pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj:

Pentru Ursut Andrea victima accidentului de la Borsa. Nevoie urgentă de sânge!! Nu contează grupa. Se poate dona la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, str. Nicolae Bălescu nr.18. Şi spuneți că e pentru Ursut Andrea tanara de 25 de ani, mama unei fetite de trei ani, implicata in accidentul grav de la Borsa. Programul centrului este 7.30-13.30”, se arată în anunț.

Vă reamintim, miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 15.30, că pe raza localităţii Borşa, judeţul Cluj, a avut loc un eveniment rutier grav, în urma căruia o femeie de 25 de ani a fost rănită grav, iar fiica acesteia în vârstă de 3 ani, a fost rănită uşor.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 109, pe raza localităţii Borşa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, o concentraţie alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a accidentat pe un pod o femeie şi pe fiica acesteia. După ce a lovit victimele, bărbatul a părăsit locul accidentului ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar la aproximativ 500 de metri a produs un alt accident, de această dată fără a mai face alte victime.

În urma accidentului femeia şi fiica acesteia au avut nevoie şi au primit îngrijiri medicale. Femeia a fost internată în spital în stare gravă.

Articolul precedentFestivalul Klausenburg Retro Racing se va desfăşura la Dej
Articolul următorSimone Tempestini, campion absolut în Campionatul Național de Raliuri