dejul pedaleaza

Sâmbăta, 23 februarie, între orele 16:00 – 17:00 în colaborare cu Asociația pentru Educație și Caritate, prin proiectul “Părinți Salvatori”, noi, Asociația Club Sportiv Dejul Pedalează, va fi organizat un marşul caritabil “Pedalăm pentru șanse la viață”.

Acest proiect are menirea de a aduna fonduri pentru dotarea secției de Nou Născuți a Spitalului Municipal Dej.
Traseul va avea ca punct de pornire Pța-Bobâlna, vom continua pe Str. 1 Mai, Str. Avram Iancu, Str. Ecaterina Teodoroiu, Str. Dobrogeanu Gherea până la giratoriul din față de la Carefour.

Întoarcerea în Pța-Bobâlna se va face pe Str. Dobrogeanu Gherea, Str. Ecaterina Teodoroiu, Str. Avram Iancu, Str. Regina Maria, Str. 1 Mai, giratoriu Spital, Str. Mărășești, Str. Gheorghe Șincai, Str. 22 Decembrie și Pța-Bobâlna. Durata traseului v-a fi aproximativ 30 de minute.

„Precizăm că invităm bicicliști de toate vârstele și estimăm un număr mare de participanți la această ediție.”, au transmis organizatorii evenimentului caritabil.

Articolul precedentTâlhărie pe o terasă din Turda! Agresorul a fost reţinut
Articolul următorComisia de Biodiversitate și Dezvoltare Sustenabilă, înfiinţată la UBB în conformitate cu strategia UBB Goes Green