Intervenție pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un autoturism între localitățile Copăceni și Tureni.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările ce au cuprins un autoturism, care se deplasa între localitățile Copăceni și Tureni. Solicitarea a venit în jurul orei 10.30, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii, unde a găsit un autoturism cuprins în totalitate de flăcări și ocupanții ieșiți din acesta.

Stingerea focarelor incendiului s-a realizat în aproximativ 20 de minute de la sosirea forțelor la locul solicitării, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a fost cauzat de o defecțiune a instalației electrice a autoturismului„, a transmis ISU.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLudovic Orban, planul de salvare a țării: cine îi oprește pe șmecherii din Energie care au inceput jaful de toamnă? – România suverană, cu Alexandra Păcuraru, ora 20:50
Articolul următorRomânii au câștigat încă 5 zile suplimentare de concediu plătit. Modificări importante legate de TELEMUNCA