Echipa de scafandri a Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajul ISU Cluj și o macara a unui operator economic, a reușit să scoată azi la suprafață autoturismul căzut în lacul Someșul Cald.

Vă reamintim că doi tineri au murit după ce au căzut cu maşina în lacul Somesul Cald. Aceştia au fost găsiţi în ziua următoare, de către salvamari, la o adâncime de aproximativ 15 metri.

„Azi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald.

Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca.

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar pneal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAnamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf – umilință supremă: „Vorbim de la femei, beții, droguri…”
Articolul următorAccident în Cluj-Napoca provocat de un bărbat din Polonia! Acesta a fugit de la faţa locului