Mai multe mașini au fost vandalizate de  un clujean supărat pe șoferii care au parcat ilegal. Unul dintre aceștia a postat un mesaj pe grupul Info Trafic Cluj.

Oglinzi și ștergătoare rupte

„Un număr de aproximativ 7 maşini au fost distruse prin ruperea oglinzilor şi a stergătoarelor de către o persoană sau un grup de persoane. Acţiunea s-a întâmplat pe strada Venus, nr. 22. Rog dacă a văzut cineva sau a auzit în speranţa că putem identifica autorul. Am depus o plângere la Secţia 3 de Poliţie pentru distrugere cu autor necunoscut. Autoturismele la momentul incidentului se aflau pe un loc cu oprirea interzisă, dar asta nu dă niciun drept nimănui spre a le vandaliza. Personal parchez acolo foarte rar şi plec la serviciu destul de devreme pentru a nu crea dificultăţi în zonă şi totuşi, o atenţionare printr-o amendă era mai civilizat”, a relatat un clujean pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

Reamintim că oprirea neregulamentară  se sancționează cu amenda prevăzută în clasa I de sancțiuni,  de la 2 la 3 puncte-amendă, respectiv de la  160 lei- 240 lei + 2 puncte de penalizare.

Articolul precedentTIFF 2018: Filme românești cu intrare liberă
Articolul următorGALERIE FOTO și VIDEO. Elicopter prăbușit la Cluj. O persoană, transportată la spital