Un „Tournedos Rossini” pentru „Regele” Hagi, care se va afla la Cluj-Napoca pentru meciul demonstrativ de fotbal Generația de Aur- Legendele Barcelonei, ce va avea loc în 16 iunie, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival.

Vedetele care participă la Sport Festival au nevoie și de preparate pe măsură, iar bucătarii clujeni sunt pregătiți să se ridice la nivelul clienților. ”Regelui” Gică Hagi i se pregătește o surpriză culinară, iar cel care o va face a dezvăluit câteva detalii. ”Pentru Hagi mă gândesc la un preparat diferit, compus din două elemente, mușchi de vită și foie gras. Nu este un preparat clasic, cred că i s-ar potrivi foarte bine” , a declarat Chef Sebastian, de  la restaurantul Amagusto, el explicând că preparatul se numește „Tournedos Rossini”.

Pentru amatorii de delicii culinare asiatice, hotelul de lux din inima Clujului are o gamă variată de oferte din bucătăriile japoneză, filipineză, thailandeză, chineză, coreană și indiană, iar Cheful Lorand de la restaurantul Sakura a gătit un preparat cu care este sigur că-i va da gata pe fotbaliști.

”Am  folosit vită, tăiței, legume. Este un fel de mâncare foarte bun, delicios și sănătos. în 10 minute este gata preparatul. Nu este picant, dar pentru cei de la Barcelona îl pot face picant”, a spus Chef Lorand, de la restaurantul Sakura.

Cazare de lux, la cinci stele

Numele grele din ”Generația de Aur” beneficiază de condiții pe măsură: vor fi cazați la un stabiliment de cinci stele, hotel preferat și de liderul mondial la tenis, Simona Halep.

Locația aleasă are 121 apartamente, fiecare cu un design inedit. Există o zonă de living, o zonă de birou, băi uriașe dotate cu toate facilitățile, iar dormitoarele sunt axate pe confortul oaspeților, existând saltele de cea mai bună calitate și câte șase tipuri de perne.

Cel mai mare apartament al hotelui este Penthouse-ul, locația preferată a Simonei Halep, spațiul unde ea se retrage la fiecare vizită în Cluj. De acolo, Hagi și Popescu îi vor putea spiona pe spanioli la antrenamente.

”Penthouse-ul este localizat la etajul 11. Accentul pe artă este vizibil, oaspeții cazați aici au două dormitoare, trei băi,  terasă panoramică de unde poate fi admirat orașul 360 de grade și de unde se poate vedea foarte bine Cluj Arena, stadionul pe care se va disputa meciul dintre Generația de Aur și legendele Barcelonei”, a explicat Dafina Suciu, directoare de marketing a hotelului.

Articolul precedentO femeie din Dezmir a ajuns la spital după ce o butelie cu gaz i-a explodat în faţă
Articolul următorRestricții de circulație în centrul municipiului Dej