În prima zi de desfășurare a celei de-a șasea ediții a festivalului de muzică electronică Electric Castle, Ministerul Afacerilor Interne a făcut clasicele informări cu privire la mobilizarea agenților pentru acest eveniment, dar nu a ratat ocazia de a face și o glumă cu subînțeles, sfătuind-ui pe participanți să aibă grijă la „pastilele” pe care le consumă pe durata festivalului.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj pentru sutele de mii de tineri așteptați la festivalul Electric Castle, mesaj inspirat de ploaia care a devenit o obișnuință în cadrul evenimentului. Postarea MAI s-a viralizat, în scurt timp, pe rețelele de socializare.

„Ne-am pregătit încălțările pentru #ElectricCastle, singurul festival unde ploaia a devenit marcă înregistrată! Un avantaj este că puteți dansa în ploaie, ceea ce este foarte frumos… însă, dacă răciți, aveți grijă ce „pastile” luați! Considerăm că v-am informat!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Ne-am pregătit încălțările pentru #ElectricCastle, singurul festival unde ploaia a devenit marcă înregistrată!Un…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 18 Iulie 2018

Un mesaj asemănător a fost transmis și de Jandarmeria Română.

„S-a dat startul festivalului Electric Castle 2018. Jandarmii Grupării Mobile Cluj-Napoca se vor asigura că toți participanții vor petrece în siguranță. La platane: plutonierul major Covașă Iulian”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare, căruia i-a fost atașat un videoclip în care un jandarm joacă rolul unui DJ.

Peste 200.000 de persoane sunt așteptate la Festivalul Electric Castle de la Castelul „Banffy”, comuna Bonțida, județul Cluj, unde vor concerta 300 de artiști din nouă țări.

Articolul precedentFilarmonica Transilvania va aduce în premieră mondială, la Cluj, trei lucrări ale lui Enescu
Articolul următorProiect de 6,4 milioane de lei pentru combaterea abandonului școlar, lansat la Cluj