Un motociclist din Cluj-Napoca a ajuns, luni, la spital după ce a fost acroșat de un autoturism condus de un bihorean, pe DN 1, în localitatea Tinăud. 

 

Potrivit IPJ Bihor, luni seara, pe DN 1, în localitatea bihoreană Tinăud,  un bărbat de 49 de ani din localitatea Aleșd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Cluj, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului înspre stânga și a acroșat cu partea din stânga față, o motocicletă condusă de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, care circula în același sens și se afla angajat într-o depășire regulamentară.

În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor

Articolul precedentFocar de COVID-19 la o fabrică din judeţul Cluj: 17 angajaţi au fost infectaţi
Articolul următorMii de vieţi salvate cu ajutorul unei campanii derulate de organizatorii UNTOLD: oamenii au donat sânge şi plasmă pentru tratarea COVID-19