Napoca Dog Show va fi organzat din nou, in perioada 16-17 februarie 2019, pentru prima data in cea mai moderna sala polivalenta din Romania – BT Arena.

Pe durata celor doua zile de concurs vor fi organizate doua expozitii de tip CAC (nationale) si doua expozitii de tip CACIB (internationale).

Programul zilnic va incepe dimineata la ora 09:00 si se va intinde pe durata a cel putin 10 ore sambata si 8 ore duminica.

Pe parcursul ambelor zile, la ringul central, puteţi urmări un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania:

1.Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania,

2.Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu,

3.Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj,

4.Şcoala de dresaj K9,

5.Şcoala de dresaj DogMaster,

6.Şcoala de dresaj Pet Joy Sports,

7.Şcoala de dresaj Nostress,

8.Şcoala de dresaj Dog Asist

Evenimentul are ca scop arbitrarea cainilor cu pedigree inscrisi in concurs (expozitie de frumusete), acordarea titlurilor de cel mai frumos caine al grupei (Best of Group) si cel mai frumos exemplar al expozitiei (Best in Show) in urma arbitrarilor facute de 8 arbitri de competenta internationala din tara si de peste hotare (Italia, Bosnia si Hertegovina, Turcia, Cipru si Romania).

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociatia Chinologica Napoca este una dintre filialele cele mai importante ale Asociatiei Chinologice Romane.

De-a lungul anilor in membrii ACH Napoca au fost inregistrat succese de amploare, atat pe plan intern cat si international.

De la inceputul infiintarii, membrii Asociatiei au demonstrat ca pe langa aptitudinile de crescatori sunt si foarte buni organizatori de concursuri. Avand peste 100 de evenimente organizate de-a lungul istoriei au pozitionat Clujul pe harta de interes canin atat pentru crescatorii din Romania cat si pentru crescatorii din alte tari europene. Italia, Rusia, Ungaria, Polonia, Germania sunt doar cateva din numele foarte importante in lumea chinologiei mondiale care isi trimit reprezentanti la fiecare editie Napoca Dog Show.

Articolul precedentVIDEO | Protest la Cluj! Oamenii au ieşit în stradă ca să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi
Articolul următorFOTO | Noi echipamente ultraperformante destinate investigării afecțiunilor cardiace și pulmonare