Cluj Arena, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, va găzdui joi, 17 noiembrie, începând cu ora 18:30, meciul amical de fotbal dintre reprezentativele României și Sloveniei.

Iubitorii acestui sport, și toți cei care doresc să încurajeze naționala României, sunt așteptați pe arena clujeană pentru a se bucura de un adevărat spectacol.

În ceea ce privește antrenamentul oficial al echipei României, acesta va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18:30.

Ulterior acestui meci, tricolorii vor mai disputa, la Chișinău, o partidă-test cu naționala Republicii Moldova. Cele două meciuri vor fi ultimele jocuri de pregătire ale selecționatei României înainte de startul preliminariilor Campionatului European de Fotbal EURO 2024.

Reamintim faptul că infrastructura de care dispune stadionul Cluj Arena, etichetat cu standardul Elite, a făcut posibilă desfășurarea la Cluj-Napoca a mai multor partide excepționale disputate între naționala României și cele ale unor țări precum Spania, Chile, Danemarca sau Muntenegru.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentÎncepe Târgul de Crăciun de la Cluj! 44 zile de relaxare, 120 ore de concerte, teatru și întâlniri de poveste
Articolul următorȘeful NATO Jens Stoltenberg: Nu există niciun indiciu că racheta din Polonia a fost lansată de Rusia