Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziția unor noi dotări pentru Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, unitate medicală din subordinea Ministerului Sănătății.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am înțeles care sunt nevoile Institutului și am decis să contribuim la buna organizare și funcționare a acestuia, în condiții de maximă siguranță, astfel încât să poată fi asigurat un act medical de cea mai bună calitate.”

În cadrul instituției spitalicești a fost pus în funcțiune un sistem de detecție și semnalizare la incendiu pentru secțiile ATI și Gastroenterologie. De asemenea, au fost livrate și montate trei uși automate culisante vitrate pentru Blocul Operator.

Pentru a cumpăra aceste dotări, Consiliul Județean Cluj a alocat, din bugetul propriu al instituției, suma de 350.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentKievul se pregătește de atacuri serioase din partea trupelor rusești: RESTRICȚII de circulație! Primar: Toți civilii de pe stradă, SABOTORI
Articolul următorGermania pregăteşte închiderea spaţiului aerian pentru aeronavele ruseşti