Polițiștii din Turda au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din comuna Tureni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Oamenii legii au fost sesizați la data de 6 februarie cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani și un minor de 14 ani, au fost deposedați prin manifestarea de acte cu violență de atelajul hipo, precum și de două cabaline, în timp ce se deplasau pe un drum agricol, înspre localitatea Tureni.

În urma activităților derulate de polițiști, persoana bănuită de activitatea infracțională a fost identificată, fiind totodată recuperat atelajul hipo, precum și cele două cabaline.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentLaurențiu Reghecampf, umilință supremă! Cea mai râvnită femeie din România îl face de râs: „Eu am jucat la altă ligă!”
Articolul următorConvorbirile românilor pe rețelele de socializare și mesagerie ar putea fi interceptate de autorități