Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ județean, organizează la Huedin a V-a ediție a târgului dedicat micilor întreprinzători clujeni. Evenimentul se va desfășura între 3 și 5 mai, în centrul orașului de sub Vlădeasa.

La Târgul Produs de Cluj de la Huedin vor fi prezenți artizani și mici fermieri care vor oferi vizitatorilor ocazia de a achiziționa costume populare, bijuterii, ceramică obiecte sculptate în lemn, lavandă, ulei presat la rece, miere de albine, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, gemuri, sucuri și ceaiuri naturale, lactate și vinuri. Toate produsele de pe standuri sunt rodul muncii micilor întreprinzători locali, oameni care contribuie la perpetuarea tradiției și a culturii autentice.

Pentru a completa atmosfera de eveniment dedicat promovării specificității locale, zilnic vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tineri pe care Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj îi ajută să se dezvolte și să evolueze.

Articolul precedentDirijorul londonez George Jackson și violoncelistul israelian Amit Peled, în concert la Filarmonica de Stat ,,Transilvania”
Articolul următorMinivacanţă plină pentru poliţiştii din judeţ: au intervenit la peste 400 de evenimente