Compania de Apă „Someș” S.A. și Consiliul Județean Cluj au anunţat continuarea procedurilor privind implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, câștigat la finele anului 2018.

Lucrările la nivelul comunei Recea Cristur se efectuează în baza contractului de lucrări numărul patru, acesta fiind cel mai avansat contract care se derulează pe teritoriul județului Cluj. Reamintim în acest sens faptul că pentru contractul de lucrări numărul patru, Consiliul Județean Cluj a emis deja Autorizația de construire, iar documentația de atribuire a acestuia a fost recent trimisă Agenției Naționale pentru Achiziții Publice în vederea încărcării în sistemul electronic de licitații SICAP”, susţin reprezentanţii „Someș” S.A.

Astfel, vor fi realizate lucrări în cuantum de 2.760.863 de euro, care vizează aproximativ 45 de kilometri de noi rețele de apă potabilă și racorduri de distribuție, o stație nouă de pompare a apei potabile, o stație de clorinare și un rezervor de îmagazinare nou.

Proiectul are o valoare totală de 355,6 milioane de euro, finanțare europeană.

 

 

Articolul precedentVIDEO | Bărbat dat în urmărire internaţională prins într-un sat din Cluj
Articolul următorBilanţul unei razii nocturne a poliţiştilor: 30 de şoferi care circulau cu viteză mare, prinşi în doar 3 ore