Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat  lansarea zborurilor de conexiune între al doilea oraș al Marii Britanii, Birmingham și al doilea oraș al României, Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 16 decembrie 2018.

În ciuda situației Brexit din Marea Britanie, în condițiile în care mai multe companii aeriene au fost îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din UE și posibilele restricții  care ar putea interfera cu planurile lor, totuși, compania Wizz Air nu pare a fi influențată de efectele Brexit-ului, manifestându-și interesul față de oportunitățile de creștere din Marea Britanie.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, respectiv Birmingham, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din data de 16 decembrie 2018, după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Orele de operare

Debut rută

Cluj-Napoca-Birmingham    W6 3315

Miercuri,  Duminică

 

  06:05 ( CLJ )  –

           07:10 (BHX)

16 decembrie 2018

Birmingham- Cluj-Napoca  W6 3316

07:40 (BHX) –

           12:40 (CLJ)

 

Biletele sunt disponibile la vânzare începând cu data de 5 iulie 2018.

Articolul precedentVIDEO | Jaf la o sală de jocuri din Cluj-Napoca! Ce înţelegere au avut făptaşii
Articolul următorDeputații clujeni de la PSD și ALDE, așteptați de protestatari pe aeroport