Polițiștii clujeni s-au confruntat cu un scandal mai puțin obișnuit: ei au răspuns unei solicitări în care erau anunțați că, în Gara CFR Cluj-Napoca, o mamă își agresa copilul și amenința că îl aruncă sub tren.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, „la data de 25 iunie, în jurul orei 22.05, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj – Postul de Poliţie TF Cluj-Napoca, în urma unei sesizări prin Apelul Unic de Urgenţă 112, au identificat pe peronul Gării CFR Cluj-Napoca o femeie de 28 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, care îşi agresa copilul minor în vârstă de 1 an şi ameninţa că îl aruncă sub tren, dacă nu este lăsată să călătorească fără bilet”.

Acum, tânăra este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie” și a fost reținută pentru 24 de ore. Minorul a fost încredinţat asistenţilor sociali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Articolul precedentFOTO | Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii
Articolul următorUNTOLD – primul brand ambasador al turismului românesc