Duminica dimineata a izbucnit un incendiu in terminalul de plecari de la aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit rapid si au localizat focul. Aparent, incendiul a izbucnit la o hota de la un restaurant fast-food.

„Incendiul este localizat, nu sunt probleme. Sunt probleme cu degajarea de fum. S-a procedat la evacuarea persoanelor din terminalul plecari. 15 persoane au fost conduse si evacuate in zona parter si in acest moment e in desfasurare aceasta operatiune. Incendiul a fost intr-un restaurant de tip fast food, probabil e vorba de o hota. Cert e ca exista in continuare fum in incinta in special in partea superioara si in acest moment se procedeaza la ventilarea spatiilor si toate persoanele din zona terminalului sunt conduse spre parter”, a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, pentru REALITATEA PLUS.

Din cauza degajărilor mari de fum, 500 de oameni din terminalul plecări au dat buzna afară. ISU a trimis multe echipaje la aeroport, iar în cele din urmă focul a fost stins. Călătorii acuză însă organizarea defectuoasă de la Otopeni. Oamenii spun că nimeni nu le-a spus ce trebuie să facă în astfel de situații. 

 

Articolul precedent„Am luptat din greu”. Simona Halep, campioana la Dubai
Articolul următorServiciul de Ambulanță România – sfaturi pentru a preveni infecția cu noul coronavirus