Parking-ul Negoiu, din cartierul clujean Mănăștur a fost finalizat după mai mulți ani de amânări și, potrivit primarului Emil Boc, în cel mai scurt timp, cetățenii vor primi abonamente pentru cele 376 de locuri de parcare disponibile.

Anunțul a fost făcut într-o ședință a Consiliului Local Cluj-Napoca, investiția fiind cu această ocazie dată în administrarea Serviciului public pentru administrarea parcărilor.

„În sfârșit am reușit să parcurgem toate procedurile legale și administrative. Știți bine că au fost, din nefericire, probleme legate de acreditare și autorizare cerute de ISU din cauza schimbării legislației și din acest motiv el nu a putut fi recepționat așa cum ne-am fi dorit cu toții. Doresc să vă mulțumesc inclusiv vouă, consilierilor din opoziție, pentru că demonstrați că susțineți interesele clujenilor prin faptul că v-ați prezentat în număr suficient la această ședință ca să putem soluționa problema parkingului de pe Negoiu. Dacă nu ați fi venit, nu am mai fi avut cvorum”, a precizat Boc în debutul ședinței, citat de publicația Monitorul de Cluj.

Veniturile încăsate din ivestiția care a costat 8,3 milioane de lei cu TVA vor ajunge la bugetul local (80%) și la bugetul Serviciului pentru administrarea parcărilor (20%). Parkingul Negoiu are 376 de locuri de parcare și a fost început în 2013. Între timp, termenele s-au tot amânat, iar firma care a început construcția lui a și dat faliment.

Articolul precedentFestival internațional de şah organizat la Cluj, de Ziua Copilului
Articolul următor16.400 de clujeni câștigă lunar peste 1000 de euro